Salades

Rauwkost. Een prima manier om aan je dagelijkse hoeveelheid groenten te komen. Veel van ons zullen rauwkost echter niet op het lijstje van favoriet eten hebben staan. We vinden het saai of gewoonweg niet lekker. Bij Eddy en Marry Polak zullen ze hier verandering in brengen! Een groot scala aan verschillende rauwkostsalades, door Marry zelf gemaakt, kunnen gedurende het hele jaar gekocht worden. Naast de 'klassiekers' als Ei van Columbus, Waldorf en Atanta, zijn er ook de nodige seizoens-specials. Neem hieronder een kijkje naar de verschillende salades en kies uw favoriet!

De Waldorf salade is een van de grote favorieten! De frisheid van appel en bleekselderij, gecombineerd met een mandarijntje en bestrooid met knapperige walnoten maakt deze salade tot een groot succes!

Waan je in Italië met deze salade van Tasty Tom tomaatjes, blokjes mozzarella en selderij. De dressing is op basis van yoghurt en Tasty Tom tomaten. Deze salade is alleen te verkopen in de zomer, dus wees er snel bij!

 

  

 

Een echte seizoensfavoriet! Naast groenten als bleekselderij, ui, wortel en sla, bevat deze salade een heerlijk zoet mandarijntje en een mangodressing!

Hoe positief kan een salade klinken? Deze salade op basis van groenten is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel erg gezond! De salade bevat knapperige ijsbergsla, tomaat, komkommer, augurk, ei en een heerlijke yoghurtdressing. Goed bezig!

Atlanta is de hoofdstad van de Amerikaanse stad Georgia, maar bij ons is Atlanta een heerlijke koolsalade met spitskool, wortel, blablabla en een yoghurtdressing. Een aanrader om op (geroosterd) brood te eten, al is deze salade op zichzelf ook erg lekker. 

Een salade met pit! Naast groenten als prei, tomaat, blablabla en blabablabla, heeft deze salade een hartige twist door een yoghurtdressing met ham. Naast het preitje kan het eitje natuurlijk niet ontbreken!

Een frisse salade met komkommer, zure appel, rode ui, yoghurtdressing en natuurlijk ei! Een simpele (en lekkere) oplossing voor het toevoegen van rauwkost aan uw dieet.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Volg ons op social media

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Openingstijden

maandag

dinsdag         

woensdag             

donderdag            

vrijdag      

zaterdag           

gesloten
08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 17:00